home Meny close
Meny

Julie Fagerholt / Heartmade

Kontrasten mellom det feminine og maskuline, kombinert med de ypperste kvaliteter som franske blonder og silke, er det som kjennetegner det danske merket Julie Fagerholt Heartmade. De feminine detaljene og fokus på mønster, gjør kolleksjonene helt unike.

Kolleksjonene er hver sesong smeltet sammen i italienske og franske metervarer, antikke print, utsøkt broderi og de mest fantastiske blondene.

Heartmade skiller seg ut fra andre klesmerker, blant annet ved at noen bluse- og kjolesnittene går igjen hver sesong, men med nye prints. I dette unike merke kan du finne den perfekte kjolen til din fasong, og attpåtil få den i ny look hvert år – helt perfekt!


Shop her

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Visjonen til Julie Fagerholt er å blende den sofistikerte kvaliteten fra Haute Couture med klær som er ready-to-wear og prisbevisst.

Danske Julie Fagerholt er kreativ direktør og designer av merket Julie Fagerholt Heartmade som ble grunnlagt i 1998. Julie har fra starten vært helt kompromissløs med tanke på kvalitet i sine designs.

I starten var Heartmade kun en eksklusive og skreddersydd kolleksjon til privatkunder, men i 2000 bestemte Julie Fagerholt å produsere en bredere kolleksjon til stor anerkjennelse. Etter å ha drevet Heartmade i 7 år, har nå et nytt designteam tatt over brandet – selvfølgelig med samme visjon og kvalitet som Fagerholt selv har hatt.

Fra Heartmade finner du plaggene som gir deg hverdagsantrekket med wow-effekt! Vi blir hver sesong målløse av de fantastiske mønstrene, som hvert år blir favoritter blant Bolina-jentene.

Se hele kolleksjonen her eller kom innom oss på Stabekk!


Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å sette sammen favorittantrekket, enten til hverdag, jobb eller fest.

Følg gjerne vår egen klesprofil på instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.