home Meny close
Meny

Favoritter til
høstgarderoben

Noen plagg blir raskt favoritter i garderoben som vi bruker om og om igjen. Klesavdelingen på Bolina bugner over av favoritter og must haves. Denne høsten er vi ekstra glad i strikk i jordtoner, varme jakker og tilbehør i skinn.
Hva er dine favoritter denne høsten?

Noen plagg blir raskt favoritter i garderoben som vi bruker om og om igjen. Klesavdelingen på Bolina bugner over av favoritter og must haves. Denne høsten er vi ekstra glad i strikk i jordtoner, denimkjoler og tilbehør i skinn. Hva er dine favoritter denne høsten?

Om du liker det edgy med et hint av 70-tallet, så vil du elske denne skjortejakken fra Vince! Med et kamelfarget og mykt lammeskinn, er denne helt rå til både jeans, dressbukser og skjørt.

Et annet musthave i skapet er buksen i myk Punto Milano. Buksen har et profesjonelt uttrykk med rette ben og legg foran. Den er like enkel å style til kontoret som den er å kle opp til fest med et par pumps.

Jakkene fra norske Attic har fått en enorm mottagelse siden lanseringen tidligere i høst. Denne varianten er quiltet med en sort matt finish. Jakken er lett og behagelig å ha på. Ullforet er varmt og luner på kjølige høst- og vinterdager.

En deilig, myk og varm cashmeregenser er et must have hver høst og denne med høy hals fra Vince kommer vi til å bo i fremover! Genseren er oversized og har god lengde, og kommer i en nydelig kamelfarge.

Favorittblusen denne høsten må bli den pudderosa fra franske Vanessa Bruno. Blusen er laget i 100% silke og kan brukes både til hverdag og fest. Den har et avslappet snitt med kinakrage, knapper og volanger.

MKDT er mestere på klassisk skreddersøm kombinert med et moderne snitt, som i denne vesten. Stilen med åpen rygg og klassiske detaljer lar deg ta street-wear inn i hverdagsgarderoben. Vesten er laget i høykvalitets ullblanding, og er like kul åpen som lukket.

Marant er alltid en favoritt i klesskapet og spesielt denne eksklusive genseren med brune striper! Blandingen av alpakka, ull og lin gir en luksuriøs og myk følelse. Genseren har en rund hals, ribbestrikkede kanter og avslappet passform.

Sesongens støvletter fra Vince kommer i høstens nydelige fargepalett og er laget i blankt, mykt skinn. Kellen-støvletten har høy blokkhæl, avrundet firkanttå og rekker til rett under knærne. Om du vil ha en kortere ankelstøvlett som er både rå og elegant på samme tid, anbefaler vi de sorte Koren-støvlettene. Vi elsker begge varianter!

Misu er en klassisk, men samtidig moderne veske. Designet fusjonerer tradisjon og funksjonalitet i en perfekt kombinasjon. Den er inspirert av skandinaviske bjørkekurver og flettete papirhjerter. Misu er håndlaget av dyktige håndverkere i India som er anerkjente for sine tradisjonelle veveteknikker. Vegetabilsk garving er den eneste måten å fremstille høy skinnkvalitet på bærekraftig vis.

Tvillingene Grazia og Marcia har siden 1999 skapt de vakreste smykker med italiensk preg. Det stramme uttrykket i svart sølv, varmen fra gult gull, styrken til ibenholt og energien til steiner er basen for deres kolleksjoner. Øreringene er halvmåneformet og laget av 14 karat gull. Perfekte for et statement, men enkle nok til hverdagsbruk.

Den volumiøse blusen fra Dorothee Schumacher er et blikkfang i seg selv, men passer også perfekt med en vest over. Den sorte vesten vi har stylet antrekket med er laget i 100% myk cashmere med skulderputer og snøring i siden. En klassisk stil med en spennende vri!

Klassisk dobbeltspent ullkåpe fra Vince som er perfekt til hver høst og vinter fremover. Kåpen har et skreddersydd snitt med jakkeslag, brystlomme, sidelommer og knapper av imitasjons-horn. Passformen er oversized og du kan gjerne ha en høyhalset strikkegenser under på ekstra kjølige dager.

Unike sokker håndlaget i Japan fra Antipast. Disse eventyrlige små kunstverkene er perfekte som en ekstra detalj til antrekket ditt.

KJØP KLESNYHETER HER

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.