home Meny close
menu Meny

Tidløs hverdagsluksus

– Los Angeles-baserte Vince er en av Bolinas favorittmerker!

Vince er først og fremst kjent for sine fantastiske kvalitetsplagg med deilige strikkegensere og anvendelige kjoler. Vince ble på kort tid blitt en av de store favorittene på Bolina, og er et av våre største merker.

Bildene i denne artikkelen er fra SS19-kolleksjonen. Alle bildene er tatt og eies av Bolina AS.

Etter mai 2017 fikk Vince en ny creative director, Caroline Belhumeur. Caroline har lang fartstid innen den uformelle, sofistikerte og kvalitetsbevisste stilen merket Vince er kjent for. Hun ønsket å ta Vince tilbake til sine røtter, nemlig California, og etter hennes første kolleksjon Spring 2017 har hun vist dette gang på gang.

Sesongen vi ser her er hentet fra den nyeste kolleksjonen – S19. Fargene er tatt mellom overgangen fra stillehavets blåtoner til det rustrøde i den californiske overgangen fra hav til land. Det er fokus på lette, løse og avslappede plagg, men kvaliteten og tyngden i stoffene gjør at plaggene draperes elegant rundt kroppen.

Moderne, tidløs estetikk og uanstrengt eleganse.

Fra Vince finner du plaggene som blir favoritter i mange år.

Vi ser en ung, lekenhet i formene med kontrastfylte plissédetaljer. Litt rebelsk men elegant – alle plaggene gjør at vi får lyst til å reise til solkysten i California… nå!

Fra starten i 2002 i Los Angeles, har Vince utviklet seg fra å ha fokus på strikkegensere kun tilgjengelig i enkelte department stores, til å være et verdensomspennende merke med brede kolleksjoner til kvinner og menn. Hver sesong gleder vi oss til å få inn alt fra kjoler, jakker og gensere, til sko og accessories. Alt fortsatt med den opprinnelige visjonen om å lage kolleksjoner med hverdagsluksus, fantastiske snitt og kompromissløs kvalitet.

Hos Bolina er Vince et favorittmerke blant de fleste av våre kunder og ansatte, og vi gleder oss til å vise fram denne nye kolleksjonen. Vi anbefaler en tur innom vår butikk på Stabekk, men du kan selvfølgelig også kjøpe hele kolleksjonen i vår nettbutikk.

Se alt fra Vince her eller kom innom oss på Stabekk!


Shop her


Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å sette sammen favorittantrekket, enten til hverdag, jobb eller fest.

Følg gjerne vår egen klesprofil på instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.