home Meny close
Meny

Hvordan style med strikk

I vårt nordiske klimaet er strikk et must. Forleng skinnjakkesesongen med en god strikk under, eller ta lag på lag med strikk og skjerf på tørre solskinnsdager. Vi har samlet flere ulike stylingtips, som du enkelt kan kopiere til garderoben din.


Style med cashmere

Romantiske blonder

Cardigan er perfekt over silke- og blondebluser året rundt. Den rustrøde nyheten fra Isabel Marant Étoile spiller spesielt godt på lag med den romantiske blondeblusen fra Vanessa Bruno, perfekt fargekombinasjon til våren.


Style med chunky strikk

Comfy dressed

På kjøligere dager digger vi å style vakre skjørt med chunky strikkegensere. Den jeansblå fargen på alpakkagenseren fra Iben er helt rå, stylet den med ditt favoritt-skjørt! Her spiller kontraster på lag, enten om det er skjørt i skinn, cord eller silke.

Kul og avslappet, men i fresh farge! Cashmere fra Fikus Folium
Komfy ribbestrikk fra Vince, i varme toner og cashmere

I klesavdeligen på Bolina finner du et stort utvalg gensere fra våre kjente og kjære merker. Strikken vi tilbyr våre kunder er av beste kvalitet, og holder år etter år!

Kom gjerne innom oss på Stabekk for veiledning så hjelper vi deg med å finne din nye favorittgenser!


Utvalgte merker

Style med fargerik strikk

Se alle gensere og cardigans her eller kom innom oss på Stabekk!


Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å sette sammen favorittantrekket, enten til hverdag, jobb eller fest.

Følg gjerne vår egen klesprofil på instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!


#BOLINAWEAR

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.