home Meny close
Meny

Smykker og tilbehør til alle anledninger

Smykker og tilbehør hever ethvert antrekk. Vi har tilbehøret som setter prikken over i´en og tilfører det lille ekstra, enten du trenger å sprite opp håndledd, antrekk, kropp eller ben. Her har vi samlet tilbehør til alle anledninger i ulike farger som vi håper vil inspirere deg.

Detaljer i sort

Sort passer til ethvert antrekk! Vi er spesielt glade i de unike øredobbene fra Anni Lu sin La Parisienne-kolleksjon. Øredobbene består av en gullforgylt hoop, som er dekorert med en liten zircuna og en hvit perle. Under hoopen henger det en sort ferskvannsperle.

De behagelige sandalene fra Vince er perfekte til et par jeans eller en kjole. Sandalene er laget i sort skinn med en enkel og moderne ankelrem.

Pynt deg med perler i håret med strikkene fra svenske Corinne. Strikkene har ulike sammensetninger av perler i perlemor. Du får med 3 stykker i pakken.
Tips: Strikkene kan også brukes som armbånd.

Dekorative og særegne detaljer

Med et særegent design vil den håndstrikkede clutchen fra Aiayu tilføre farge til antrekket. Clutchen er laget i 100% lamaull og produsert på en bærekraftig måte i Bolivia.

Antipast leverer de vakreste og mest dekorative statement-sokkene. Dette er eventyrlige, små kunstverk for føttene håndlaget i Japan. Vi har flere varianter og mønstre som du kommer til å elske!

Vil du bli bedre kjent med Antipast? Klikk her!

Sommerens kolleksjon fra Kyoto Tango

Konseptet til Kyoto Tango baserer seg på en refleksjon av samspillet mellom farger, japansk lakktradisjon og moderne design. Den nye kolleksjonen, Mother Ume, består av chunky og elastiske armbånd i fantastiske farger. Vi elsker å bruke flere sammen for et bold uttrykk, men du kan også la et enkelt armbånd matche en detalj i antrekket ditt.

Armbånd fra Anni Lu

Det er ikke uten grunn at smykkene fra Anni Lu er en Bolina-favoritt år etter år. Armbåndene kommer i alle regnbuens farger med ulike perler og skjell, og passer til absolutt alle antrekk.

Belter med detaljer

Den nydelige skjortekjolen i sateng fra Vince er perfekt å style med beltet fra Isabel Marant. Beltet er laget av 100% bøffelskinn og har detaljer i sølv som tøffer opp antrekket. Supplerer du med de minimalistiske sandalene fra Vince, er du klar for varme sommerdager.

Assosiasjoner til amerikansk og bohemsk western kultur - vi elsker dette utrykket!
Assosiasjoner til amerikansk og bohemsk western kultur - vi elsker dette utrykket!

Om du synes du det er vanskelig å kuratere din egen garderobe, så vit at vi er her for deg om du ønsker at vi skal sette av litt tid til å hjelpe deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen favorittantrekket – enten til hverdag, jobb eller fest. Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk!

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.