home Meny close
Meny

Klassiske snitt, fantastiske detaljer
og naturlige materialer

Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk gjør plaggene til store favoritter. Alle detaljer er så definitivt på plass!

Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk gjør plaggene til store favoritter. Alle detaljer er så definitivt på plass!

Ulla Johnson er både født og oppvokst på Manhattan i New York. Hun fattet raskt motepressens oppmerksomhet da hun i 1998 grunnla sitt klesmerke. Ulla Johnson er tro mot sin feminine stil, fantastiske detaljer og vakre snitt.

Ulla Johnson jobber kun med små fabrikker og håndverkere for å produsere plagg av den beste kvalitet. Du finner kun dette klesmerke i butikker som er godkjent av Ulla selv, og vi er derfor utrolig stolt av å ha dette merket hos oss.

Til tross for vanskelige tider i verden, er årets vårkolleksjon full av liv og optimisme. Denne kjolen er et bevis på dette og er den perfekte blanding av feminint, bohemsk og moderne. Med et abstrakt blomstermønster får denne oss til å lengte etter sol og sommer. Den flatterende passformen gir fokus på midjen med et justerbart knytebelte.

Dette er en silkekjole det virkelig svinger av! Kjolen har strikk og knytebånd i livet som markerer midjen, kappeskjørt som når til over knærne og overdel med puffermer. Velg om du vil ha kjolen åpen eller lukket i halsen med smale knytebånd.

En kjole som passer til alle sesonger er et must-have i garderoben. Denne nydelige foldekjolen er laget i lett bomull- og viskoseblanding, og passer uansett anledning. Kjolen lukke med knapper og knytebånd, og har innsvingt midje med lommer i sidene.

Hvis det er en ting vi kan forvente fra Ulla Johnson, så er det intrikate og flotte print. Rema-kjolen har det mest fantastiske blomsterprintet på mørkeblå bunn. Med snører i siden av midjen kan du selv justere hvor stramt du ønsker at kjolen skal sitte. De korte volang-ermene og skjørtet detaljert med rysjer står i stil med Ulla Johnsons romantiske og bohemske ånd.

Ulla Johnsons Mae-topp oppfyller alle våre blonde-drømmer! Toppen er laget av et luksuriøst materiale som er dekorert med intrikate blonder og detaljer. Den mørke fargen gjør toppen passende til alle anledninger!

Om du er på jakt etter en moderne bluse, er Cleo fra Ulla Johnson helt fantastisk. Kan brukes til både jeans, shorts eller skjørt. Blusen er laget i myk og strukturert bomullspoplin sydd i folder med pene sømdetaljer. Denne teknikken gir et unikt preg vi bare elsker til både kroppen og de voluminøse ermene.

Dette er en av sesongens kuleste strikkegensere! Augustina Pullover er strikket i et fantastisk og variert mønster som gir en kontrasterende effekt i både farge og tekstur. Genseren har en feminin passform med semi-høy hals, voluminøse ermer og noe innsvinget midje.

Nå som det nærmer seg varmere tider, er denne blomsterdekorerte toppen helt perfekt. Toppen har en avslappet passform med volumiøse skuldre og v-hals med snøring. Feminin, moderne og behagelig på samme tid.


SE MER FRA ULLA JOHNSON HER

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.