home Meny close
Meny

Vårens trender
i klesavdelingen

Med en gang vi bikker nyttår får alle vi på Bolina akutt behov for en ny start og vårstemning. De første vårkolleksjonene med deilig myk strikk i freshe farger, skjorter som er fine lagvis, og sneakers og boots som fungerer året rundt, er noen av tingene som er allerede på plass i butikken.

Våren 2020 byr på enormt mange spennende kolleksjoner, og spennet i stil og farger er enormt!

Til deg som ønsker det enkle, men kvalitetssterke er Vince, MKDT og Kokoon merker å holde øye med. Mens bohemen finner vakre favoritter fra Vanessa Bruno og Isabel Marant. Er du på jakt etter varige favoritter i behagelige kvaliteter, kan vi anbefale plaggene fra Kokoon og Skall Studio, som er plagg til å leve i. Men vårens utvalg er stort fra alle våre merker.

Pre-spring fra våre leverandører passer perfekt nå! Fine teksturer, lette kvaliteter og perfekte klassikere som redder oss gang på gang. Silhuettene spenner seg fra vide herrebukser til dressbukser med smalere benvidde.

Skjorten står sterkt denne våren og vi har lagt oss i selen for å ha et ekstra godt utvalg. Den gode skjorten redder oss alltid om det er den enkle blomstrede i bomull, den cleane silkeblusen eller den klassiske herreskjorten. Bruk den under en deilig strikk og la den titte ut under strikkemansjetter og jakker.

Vi ser tydelig at det er nye fasonger på vei inn. Enten litt mer boxy og oversized fasonger, eller smalere, nettere fasonger som er fine til de videre skjørtene og buksene. Og som alltid har vi jaktet land og strand på jakt etter de perfekte skjørtene og kjolene som du vil elske LENGE!

Selv om vi ikke nødvendigvis er så opptatt av å følge trendene slavisk, ser vi likevel noen tendenser vi tror sterkt på for vår 2020


Pastell, blomsterprint og nøytrale nyanser

Lyse pasteller, blomsterprint og gjerne tie-dye kombinert med jordfarger og nøytrale nyanser er en spennende tendens denne våren. Ingen grunn til å dypdykke i en «topp til tå look», men det blir kjapt et oppdatert uttrykk på de klassiske antrekkene dine om du blander inn en liten bit av det. Prøv en av Marant sine tie-dye t-skjorter under en klassisk blazer, eller til et enkelt skjørt. Utvalget av printede t-skjorter og college er stort denne våren, og vi elsker å blande inn en litt røffere overdel til et litt kjedelig antrekk.


Blekede kvaliteter

En annen tydelig tendens, spesielt i Marant sin kolleksjon, er blekede kvaliteter. Den store denimskjorten er et av nøkkelplaggene denne sesongen. Bruk den til skinntights og boots med et belte i livet, eller over et kort skjørt eller åpen over jeans med sneakers til. Jumpsuiten i bleket denim fra Marant er også en av de kuleste plaggene denne våren! Vi gleder oss til å bruke den brettet opp med pumps til på fest, med sneakers til hverdags, eller med belte og boots. Mulighetene er SÅ mange, og det beste er at du er kledd med ett eneste plagg.


Klassiske basefarger og mønstre

På fargefronten er det generelt mye moro denne våren. De klassiske basefargene og «ikke-fargene» kommer sterkt tilbake. Om du ønsker å investere i baseplagg i sort, hvitt, grått, brunt eller beige er tiden god nå. Det er så mange spennende kvaliteter å velge mellom! Fine print, prikker, ruter og striper er spennende kombinert med klassiske plagg. Jordtoner står sterkt side om side med nyanser av korall, nude, rust, brunt, armygrønt, leopard, karamellfarget, blått, blekede pasteller og dusere rosa.


Boots og sneakers

Vi fikk en liten smakebit denne høsten, men bootsene står fremdeles sterkt. Enhver styling blir spennende med noen røffe boots til. Med et par grove boots eller noen sære og chunky joggesko kan du komme langt denne våren. Et enkelt antrekk blir plutselig spennende med noen kule sko til, og vi vil gjerne ha de litt røffere denne våren. En snill blomstrete kjole blir kul med noen grove boots eller kule sneakers til.


Armygrønt og utility

En av trendene vi liker aller best denne våren er at armygrønt og «utility” kommer tilbake for fullt. Vi elsker hele skalaen av armygrønt, fra dyp til helt bleket, og spesielt det litt røffe med lommer, belter og kule detaljer. Både Vince, IBEN, Marant og Rag & Bone kommer med fine armyfarger og kule cargobukser som vi gleder oss til å flytte inn i. Og cargobuksen er virkelig et av vårens store nøkkelplagg. Skal du gå «all in» styler du den med en lett oversized strikk og kraftige boots.


Vesker

Denne våren vil vi bruke saddle bags som tilbehør til antrekkene. Med justerbar skulderstropp er den perfekt å bære over skulderen. Store vesker er også en av denne sesongens tendenser. En allsidig veske som er stor nok til å romme alt du trenger for dagen – fra treningsklær, til PC og alt imellom.


Kontraster og egenart

En trend vi tror på denne sesongen, som alle andre, er kontraster og egenart. Ikke vær redd for å leke med kontraster i kvaliteter, farger og mønstre. Det blir alltid mer spennende om man blander inn noen uventede detaljer, og gjør sin egen vri. Uansett hva som rører seg rundt om i de forskjellige showrommene, så har vi alltid deg som kunde i hovedfokus. Vi gjør det vi kan for å finne en god spredning på snitt, farger og kvaliteter. Varepakken vi har satt på Bolina, er satt med tanke på at alle våre kunder skal finne noe de liker.

Vi har en svært variert vennegjeng av Bolina og håper at du vil finne noe du liker om du er liten eller rund, høy eller lav, maksimalist eller minimalist, tydelig eller sjenert, eller en herlig blanding av alt sammen! Vi ønsker at du skal finne ting du kan ha glede av i lang tid fremover, og det er ingenting som gleder oss mer enn venner av Bolina som kommer tilbake i noe de har kjøpt hos oss for mange år siden.


UTVALGTE MERKER


SHOP VÅRE NYHETER HER


SHOP VÅRE NYHETER HER


Om du synes du det er vanskelig å kuratere din egen garderobe, så vit at vi er her for deg om du ønsker at vi skal sette av litt tid til å hjelpe deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen favorittantrekket – enten til hverdag, jobb eller fest. Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk!

Følg gjerne vår egen klesprofil på instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.