home Meny close
Meny

Varme jakker
fra norske Attic

«-Det hele startet på loftet vårt i Oslo for 10 år siden.»

Harald og Rune drømte om å starte et eget merke med klær inspirert av favoritter valgt fra byer rundt omkring i verden. Resultatet ble en kolleksjon med passform og egenskaper tilpasset nordisk stil og vær, designet for å vare.

«-Det hele startet på loftet vårt i Oslo for 10 år siden.» Harald og Rune drømte om å starte et eget merke med klær inspirert av favoritter valgt fra byer rundt omkring i verden. Resultatet ble en kolleksjon med passform og egenskaper tilpasset nordisk stil og vær, designet for å vare.

Sesongens kolleksjon representerer designernes kjærlighet til Oslo og vinterens skjønnhet. Vi har fått inn tre varme jakker som vi gleder oss til å bruke på kjølige høst- og vinterdager.

Lang dunkåpe

Leter du etter en dunkåpe som føles som en sovepose, bør du sjekke ut denne lange varianten fra norske Attic! Jakken har store lommer i siden, innerlomme foret med ull og hette. Jakken kan strammes inn i livet og har en matt finish som gjør jakken ekstra fin! Vi elsker det avslappede og litt oversize snittet som gir streetwear vibber.

Kort quiltet jakke

Denne lette og varme jakken er helt rå med vattert diamantmønster! Jakken lukkes med glidelås og knapper av messing. Den har praktiske og store sidelommer, i tillegg til en foret innerlomme. Jakken kan strammes inn i midjen med stropper og finnes i fargene army og sort.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.