home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Vår store møbelguide

På Bolina elsker vi møbler, enten de er minimalistiske, klassiske, unike eller vintage. Vi fører et bredt utvalg av stoler, sofa, bord og hyller fra både kjente og ukjente merker.

Les mer

Style din stringhylle

String Furniture sitt hyllesystem har på 70 år blitt selve svaret på tidløs og fleksibel skandinavisk design. Her kan du få gode tips til å style din åpne stringhylle og hvordan du skal holde den ryddig!

Les mer

Treverk og danske møbler

Familieeide og danske Skagerak har designet og produsert møbler helt siden 1976. De har dype røtter i skandinavisk design og tradisjoner, og Skagerak har fokus på både bærekraft i håndverk og utvinning av materiale. Møbler fra Skagerak varer i generasjoner!

Les mer

Årets utemøbler

Det går fort mot ute- og hagesesong! Vi har et stort utvalg hagemøbler i år, og har mange av de utstilt på Bolina og Bolina Stasjonen i hagen og det kommer stadig inn mer. Se alle her...

Les mer

Start året ryddig

Januar er en tid for å tenke nytt, så hvorfor ikke begynne med å lage orden og system i hjemmet?  Den travle hverdagen kommer fort tilbake etter ferien, så start allerede nå!

Les mer

String System

String Furniture har klart å skape en perfekt balanse mellom form og funksjon med sitt lette, luftige og fleksible hyllesystem. Bli inspirert av kombinasjonene!

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.