home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Treverk og danske møbler

Familieeide og danske Skagerak har designet og produsert møbler siden 1976. Med dype røtter i skandinavisk design og tradisjoner, har de fokus på bærekraft i håndverk.

Les mer

String System Guide

Sett sammen din egen hylle fra designklassikeren String. String system passer i alle rom, til alle mulig behov og finnes i utallige kombinasjoner med farger og materialer.

Les mer

Lag din egen hagestue

Lite slår en liten hagestue eller et frodig veksthus. Ta frem potter, grønne planter, myke tekstiler og utemøbler av rattan. La deg inspirere av Bolina-Cathrines hagestue.

Les mer

Ledende pionerer

Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler. Bolina-favoritt!

Les mer

Urbane utemøbler

Mange har lagt sin elsk på Palissade fra Hay. De urbane møblene i vedlikeholdsfritt stål, finnes i mange ulike varianter og farger. Gjør deg klar for utesesongen!

Les mer

Vår store møbelguide

På Bolina elsker vi møbler, enten de er minimalistiske, klassiske, unike eller vintage. Vi fører et bredt utvalg av stoler, sofa, bord og hyller fra både kjente og ukjente merker.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.