home Meny close
Meny

Former og foredler
rene materialer

Det danske designmerke Form and Refine, former og foredler de reneste materialene på en bærekraftig måte hvor materialer og kvalitet prioriteres.

Det danske designmerke Form and Refine, former og foredler de reneste materialene på en bærekraftig måte hvor materialer og kvalitet prioriteres.

Form and Refine er en ung merkevare som ble grunnlagt i Danmark i 2018 av Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen og Lasse Lund Lauridsen. Grunnleggerne anser seg selv som den nye generasjonen innen merkevarer, som er dedikerte til å bevare jorden og håndverkskulturen gjennom et verdidrevet merke.

Materialer er blant Form and Refines store lidenskaper og de er dedikerte når det gjelder å finne de reneste materialene av høyeste kvalitet for å sikre holdbare produkter. De er også selektive når det skal velges håndverkere til håndtering av produksjonen. Stoltheten for både material og håndverk gjenspeiles i produktenes uttrykk og kvalitet.

For å redusere sitt fotavtrykk, bruker Form and Refine materialer fra lokale skoger som ligger i nærheten av deres verksteder. Skogen Damsbo på øya Fyn er deres kilde til unikt og vakkert dansk tre av ask, lønn og eik.

«Vi ser design som mindre historier som skal fortelles – om flotte materialer, lokale håndverkstradisjon og estetikk.»

– Form and Refine
Som et dansk designmerke, er Form and Refine stolte av å bygge videre på den nordiske designtradisjonen. Designet på møblene er beskjedne, men gjenkjennelige ved detaljer og klare silhuetter. Estetikk, funksjon og materialer verdsettes likt og går aldri på kompromiss med kvalitet. Design er et kreativt uttrykk som er like viktig som funksjonelle objekter. Det gir grunnlaget for langvarig design hvor gjenstander eldes vakkert gjennom generasjoner.

KJØP MØBLER FRA FORM AND REFINE HER

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.