home Meny close
Meny

Vår store møbelguide

På Bolina elsker vi møbler, enten de er minimalistiske, klassiske, unike eller vintage. Vi fører et bredt utvalg av stoler, sofa, bord og hyller fra både kjente og ukjente merker. De fleste av møblene finner du utstilt i begge våre butikker på Stabekk.


Spisebord

Spisebordet er samlingspunktet for gode opplevelser sammen med familie og venner. Vi har små, store, runde og ovale spisebord slik at du kan finne din favoritt.


Gulvtepper

Er det noe som gir rommet en lun følelse, så er det gulvteppet. Vi har et bredt utvalg av særegne gulvtepper som passer godt til alle husets rom, enten det er under sofaen eller spisegruppen, i entreen eller på soverommet.


Aktuelle kampanjer

hos Bolina

Her får du en oversikt over Bolina sine aktuelle kampanjer. Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov å tilby deg varer til kampanjepriser. Disse kampanjene gjelder i en begrenset periode. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se, enten på Bolina eller Stasjonen på Stabekk.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.