home Meny close
Meny

Start året ryddig


Januar er en tid for å tenke nytt, og hvorfor ikke begynne med orden og system i hjemmet? Den travle hverdagen kommer fort tilbake etter ferien, så start året med en ordentlig opprydding med hjelp av disse ryddetipsene. Hvis du klarer å lage system og rydde allerede nå, så klarer du kanskje å holde det ryddig!

String Bolina

Ha en plan

Sett opp en plan for hva du ønsker å prioritere å rydde i, hvor renner det konstant over av rot? I tillegg hvis du begynner å rydde i noe synlig, ser du fort resultater og kommer enkelt i gang. Det skal være gøy å komme i orden!

Vis dine fineste ting

Still ut gjenstander du har lyst til å vise frem eller som har affeksjonsverdi i åpne hyller. Ikke vær redd for å kvitte deg med ting du har fått i gave hvis du verken liker det eller har bruk for det. Gi det bort slik at noen andre for glede av det, eller kast!

Frama sine hyller i eik finnes i flere ulike størrelser og kan lett kombineres sammen.

String hyllesystem kan kombineres i uendelige versjoner, og kan tilpasses stue, gang, kontor eller hvor i hjemmet du ønsker. Hos Stasjonen hjelper vi deg med å kombinere hyllene perfekt til ditt hjem.

Skjul rotet inne i kule skap, som Haze fra Ferm Living. Skapet finnes både i vitrineskap og veggskap(på bildet).

Heng opp

Bruk knagger på badet. La alle i husstanden ha en fast knagg til håndkle og pysj eller badekåpe.

Rydd hver kveld

Bruk små bokser til all småelektronikk og andre eiendeler som brukes ofte. Legg tilbake ladere og liknende etter bruk. Involver alle i husstanden til å bruke 10 minutter hver kveld på å rydde.

Iris Hantverk sine enkle knaggrekker passer de fleste stiler, og kan settes sammen for ønsket lengde. De relativt korte knaggene passer på at jakker ect henger godt, men du ikke klarer å samle opp for mye på en knagg – da ser det fort rotete ut!

Den smarte Knaggrekken fra House Doctor har både knagger samt plass til oppbevaring på hyllen over. Finnes både i sort og grått.

Flettet oppbevaringskurv i galvanisert stål fra KORBO, perfekt til leker, tepper, magasiner eller annet som trenger en egen plass.

Fast plass

Gi alle eiendelene dine faste plasser. Ved bruk av kurver, kasser og skap kan hver gjenstand få sitt hjem. Ha for eksempel en fast plass i gangen til nøkler.

Engasjer hele familien

Involver barn og mann/kone i ryddingen, la alle komme med innspill. La også barna få et nytt møbel, feks String Pocket – hvor de kan stille ut favorittlekene sine. Da slipper de i rote gjennom hele kurven med leker for å finne den ene, gang på gang.

Selg eller gi bort

La alle i husstanden finne fram noen eiendeler de kan selge, pengene kan blant annet spares til en morsom utflukt eller kino. Å lære barna å gi bort ting de ikke bruker som noen andre kan få glede av er også en fin læring, som hjelper på rydding.

String Pocket er tidløs og fin til småoppbevaring både på bad, soverom og barnerommet. Still ut dine favoritteiendeler!

Kutter boks fra Skagerak i eik er perfekt for ekstra oppbevaring, spesiallaget for å passe sammen med benken, hattehyllen og krakken fra samme serien.

Labyrinthyllene fra Bruka finnes i sort og hvitt, og er både enkel og morsom å dekorere. Passer både på badet, kjøkkenet, stue og entre.


Knagger og oppbevaring


Hyller

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.