home Meny close
Meny

Smart og fleksibelt
hyllesystem
fra String Furniture

Fleksibelt designikon til hele hjemmet

Hvem ønsker seg vel ikke et møbel som tåler vår tids stadig skiftende trender? For å få til dette må en beherske kunsten å skape perfekt balanse mellom form og funksjon, og samtidig gjøre de små endringene som sikrer at du er aktuell i tråd med tiden du lever i. Dette er akkurat hva String Furniture har klart med sitt lette, luftige og fleksible hyllesystem. String er selve svaret på tidløs skandinavisk design.


Komponer din egen løsning

String System er et hyllesystem bestående av komponenter du selv kan sette sammen etter eget behov. Systemets utgangspunkt er gavler i to ulike dybder og flere høyder hvor du kan feste hyller, skap, skrivebordsplater, knagger, skohyller og en hel del andre smarte deler. Vi har både ferdige pakker, eller du kan skape din egen versjon.

Du er selvfølgelig velkommen til å besøke oss på Bolina Stasjonen på Stabekk, så vil vi hjelpe deg å designe et møbel som passer ditt behov, eller du kan tegne din egen løsning her.


String system

String System kan virke komplisert, men det hele er egentlig ganske forståelig når man først lærer seg systemet. Les vår String System Guide

Vi har også fått inn ferdige pakker med garderobeløsninger, hyllesystemer og gulvreoler til alle husets rom!


String system

String System kan virke komplisert, men det hele er egentlig ganske forståelig når man først lærer seg systemet. Les vår String System Guide

Vi har også fått inn ferdige pakker med garderobeløsninger, hyllesystemer og gulvreoler til alle husets rom!


Flere materialvalg

Vi lagerfører String System i hvitt, samt hylleplater i eik og ask. Det er mulig å få String gavler i hvitt, sort og grått. Hyller og skap i treverk leveres i hvitt, sort, grått, ask, eik og grå canvas. Hylledeler i metall leveres i hvit, sort og grå.

Nyhet i 2019 er også beige – en varm og elegant farge på hyller- og skapdeler. Kontakt Bolina Stasjonen for mer informasjon!


String Pocket

Den tidløse minihyllen fra String har fått navnet Pocket på grunn av sin lille plassbesparende størrelse. Hyllene med tre hylleplater egner seg perfekt til små pyntegjenstander, bøker, rammer og bilder, men er også super til andre formål både på bad, soverom, kontor, barnerom og kjøkken.


Hent inspirasjon

Ønsker du inspirasjon fra String bør du ta en titt på Instagramkontoen deres, der de blant annet reposter kundenes egne bilder av String-hyller under #stringshelfie. På Bolina Stasjonen har vi også mange forskjellige kombinasjoner rundt om i hele butikken, og vi står klare til å hjelpe deg og svare på alle spørsmål du måtte ha angående String system!

String System Livingroom Beige bolina.no

String System garderobe

String System Hallway Black

String System på soverommet


String System på kjøkkenet

String System kjøkken bolina

String System i stuen


String System på barnerommet


String System på badet


String System på vaskerommet


String System utendørs

String Outdoor Galvanized Bolina.no
String Outdoor Galvanized Bolina.no

Slik startet det

Historien til String Furniture begynte allerede i 1949 med en idé og en konkurranse. Den svenske forlagsbransjen mente de ville selge flere bøker, dersom folk hadde et sted å sette dem. Med dette i tankene ble det utstedt en konkurranse om å lage en reol som var enkel å sende, enkel å montere, enkel å installere og med en prislapp for folk flest.

Ekteparet Nils og Kajsa Strinning vant konkurransen med sin geniale løsning og String var født – et fleksibelt, elegant og minimalistisk hyllesystem som kunne monteres på alle vegger. Designet fikk umiddelbar suksess og Nils Strinning er å regne som en av Skandinavias mest innflytelsesrike designere i den moderne tid.

Fordelene med String System er like åpenbare i dag som for 70 år siden. String har klart å utvikle seg i tråd med tiden og folks endrede vaner og behov. Akkurat som den første versjonen av String ble en prisvinner har String fortsatt å hente annerkjennelse og utmerkelser som gullmedaljen på Triennale i Milano (1954), klassifisering som et kunstverk i henhold til opphavsretten (2009) og den tyske designprisen (2016).

Over tid har String-familien blitt utvidet med String Plex, String Pocket, String Works og String+. Her er mulighetene mange og bortimot uante.

Foto: String Furniture

Følg oss på Instagram | @bolinabolina

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.