home Meny close
Meny

Treverk og danske møbler
fra Skagerak

Familieeide og danske Skagerak har designet og produsert møbler helt siden 1976. De har dype røtter i skandinavisk design og tradisjoner, og Skagerak har fokus på både bærekraft i håndverk og utvinning av materiale. Møbler fra Skagerak varer i generasjoner! Eierene Jesper og Vibeke Panduro bor nord for Aalborg med sine to barn, samme sted hvor ideen til Skagerak ble etablert.

Vi i Bolina bestemte oss for mange år siden å selge Skagerak i våre butikker. Med sin utrolige kvalitet og enkle estetikk har vi opp gjennom hatt mange fornøyde kunder. Vi har et stort utvalg på nett og på Bolina Stasjonen, men du kan bestille alt fra Skagerak hos oss – bare ta kontakt for mer info.

Etikk og bærekraft

Materialene som blir brukt i møbler og interiørobjekter fra Skagerak blir produsert med tanke på at råmaterialet er hentet ut bærekraftig og at arbeiderene jobber under gode forhold. De bruker blant annet kun eik, ask og teak som er FSC-sertifisert – altså at det kun er felt antallet trær som skogen selv kan reprodusere, at lokalbefolkningen, det biologiske mangfoldet og skogarbeiderene er behandlet med respekt.

“We make an effort in making everyday objects in high quality, good design and great functionality – for you to keep for years”

– Vibeke og Jesper Panduro, Skagerak eiere

Utemøbler

Utemøblene fra Skagerak er laget for de skandinaviske sesongene, og er kanskje det Skagerak er mest kjent for. Du finner både møbler til store hager og terrasser, som til små balkonger eller urbane takterrasser. 

Teak-møblene blir bare vakrere etter årstidene i sine grånende toner. Legger du i tillegg litt kjærlighet(les; olje og jevnlig vask) i trevirket holder møblene seg i generasjoner. Alt er selvfølgelig produsert med tanke på mennesker og kloden vi deler med hverandre.

I 2020 har vi i Bolina gode kampanjer på flere populære utemøbel-serier fra Skagerak.

Velkommen innom Stasjonen på Stabekk for å se alt fra Skagerak!
Du finner oss her

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.