home Meny close
Meny

En fresh
sommerlunsj

Sommer er tid for lange sommerlunsjer med venner og familie. Vi har dekket opp i den fine utestuen til Bolina-Hanne. Her serverer hun en frisk sommersalat med avslappet oppdekning.

INGREDIENSER

I SALATEN

Ruccola

Stangselleri

Agurk

Avokado

Pinjekjerner

Soltørkede tomater

Rødløk

Cashew nøtter

Potet

DRESSING

Ca 1-2 dl olivenolje

1/2-1 ts dijon sennep 

2 fedd hakket hvitløk

Ca 1/2 sitron (saften) 

1-2 ts honning

Ca 1 -2 ss hvitvinseddik


Dette gjør du

Kok norske sommerpoteter, eller bruk gårsdagens poteter. La de kjøle seg ned og del i biter. Rist cashewnøtter i panne. Miks sammen resten av ingrediensene i salaten, du kan gjerne fjerne og legge til ingredienser som du vil – bruk gjerne norske lokale råvarer!

Bland sammen dressing og ha over.

Server enten alene eller med fisk eller kjøtt fra grillen.

Nytes best i hyggelige lag!

Server og nyt!


1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.