home Meny close
menu Meny

3 måter

å dekke

bordet til konfirmasjonen

Bolina-Hanne skal snart fylle hjemmet sitt med gjester til feiring av konfirmasjon og planleggingen er i gang. Hvilke av de tre borddekkingene er din favoritt?

Lyst, luftig
og naturlig

Få en lys, lett og luftig borddekking med vakker linduk i en lys farge og klassisk hvitt servise. Skap dynamikk ved å velge tøyservietter i en mørk kontrastfarge. Høstens strå er vakre som dekor, og det er helt gratis – du finner fine strå i veikanten, langs åkere og ved kysten. Den lette stemningen understrekes ved å benytte seg av mange glassvaser i ulike høyder og fasonger som plasseres på midten av bordet. TIPS: Bruk spinkle blomster og stilker når du vil ha høyde på dekorasjonene, slik at du ikke sperrer sikten over bordet.

TIPS: Innslag av messing gir bordekkingen en ekstra glød. Disse lysestakene heter Maria Copper og kommer fra Serax.

TIPS: Bruk tøyservietter som skaper kontrast til resten av bordets sarte fargeskala. Knyt den for et lekent uttrykk.

Luksuriøst preg
med dype toner

Mørke toner og dype farger blir elegant sammen med klassisk hvitt servise og glass i krystall. Skap letthet til de mørke tonene ved å benytte små og store vaser i glass. Fyll dem med matte, grønne blomster som for eksempel eucalyptus og stilker med dyplilla blomster.

TIPS: Brett servietten til et rektangel og knyt en hyssing rundt. Stikk inn en liten blomst og/eller bestikket.

Perfect Imperfection servise fra Serax | Vannglass fra Bruka | Champagneglass fra Frederik BaggerBestikk fra Tinekhome |Serviett fra Himla | Telysestaker fra Luna Lightning |

TIPS: Kjøp duk som er minimum 60-90 cm lenger enn det bordet du skal bruke den på. Da får du en duk som henger pent over bordendene. Duken på bildet kommer fra Himla.

Glassvaser i ulike fasonger og høyder skaper dynamikk og letthet til borddekkingen. På bildet: Små glassvaser fra Tinekhome og telysholdere fra Luna Lighting.

Frodig med
rustikt tapasbord

Skal du ha mange gjester kan et tapasbord være både praktisk og uformelt. Du kan enkelt lage et frodig bord ved å benytte grov linduk, rustikt servise i ulike farger og fasonger. Her har vi brukt Grød Servise fra Broste Copenhagen. Legg maten på trefjeler for å understreke den rustikke stemningen. Dekorer bordet med overdådige blomster i lubne potter og vaser.

TIPS: Kjøp duk som er minimum 60-90 cm lenger enn det bordet du skal bruke den på. Da får du en duk som henger pent over bordendene. Duken på bildet kommer fra Himla.

Glassvaser i ulike fasonger og høyder skaper dynamikk og letthet til borddekkingen. På bildet: Små glassvaser fra XX og telysholdere fra Luna Lighting.


Vi håper dette falt i smak!

 

Velkommen innom butikken vår på Stabekk, eller kjøp nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med tips og råd til borddekkingen.

Følg oss gjerne på Instagram @bolinabolina for å holde deg oppdatert på nyheter, stylingtips og mye mer!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.