home Meny close
menu Meny

Bolina Inspirasjon

Blue on blue

Det blå gjenspeiler sommerhimmelen, og gir en god ro i kombinasjon med andre materialer som treverk. Vi bringer den naturlige fargen inn i klær og interiør med minner om blåklokker, blåbær, blåskjell og den blå himmelen - og ja vi er klare for sommer!

Les mer

Våre sommerfavoritter

Fargerike antrekk til sommer og vår. Vi har antrekk til en hver stil og anledning, fra kjente merkevarer som Isabel Marant Ètoile, Vince, Britt Sisseck, Iben og mange fler. Se våre favoritter her!

Les mer

Lyst og balansert

Skap et balansert hjem med lyse toner. I denne artikkelen har vi samlet lyse, hvite favoritter og nyheter innen både møbler, klær og interiør. Vi håper du vil bli inspirert!

Les mer

Vi tror på bærekraft

Vi i Bolina er veldig opptatt av bærekraft for å sikre våre etterkommeres fremtid. Dette kan være i materialene som blir brukt, hvordan varene blir produsert og hvordan det blir fraktet. Her kan du se noen av merkevarene vi tilbyr som setter ekstra fokus på det naturlige og miljøvennlige!

Les mer

De fineste bryllupsgavene

Å gifte seg er en stor merkedag, og det å bli invitert i et bryllup er en ære. Som gjest innebærer det som oftest at man gir en gave. Hos oss kan du finne gaver til en hver smak og prisklasse, som brudepar setter pris på og får god bruk for!

Les mer

Antrekk til festdagene

Vi har de perfekte antrekkene til 17. mai og andre festdager! Vi har også samlet det beste av kjoler, skjørt, dressjakker, smykker og sko så du kan se fab ut på festen! Kjoler fra Isabel Marant Etolié, Vince og Britt Sisseck for å nevne noen...

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.