home Meny close
menu Meny
Vanessa Bruno Dress Detail bolina.no

VANESSA BRUNO

Siste nytt på Bolina – Vanessa Bruno. En designer som liker å kalle seg selv “the Parisian par excellence”. Med fransk far og dansk mor fletter hun to verdener sammen gjennom sine vidunderlige kolleksjoner.

Vanessa Bruno Lyzia Jupe Kaki
Vanessa Bruno Ludovica - bolina.no
Vanessa Bruno Lyan kjole - bolina.no

Klesdesigneren Vanessa Bruno ble født i Danmark i 1967. Etter å ha jobbet som modell i noen år, bestemte hun seg i en alder av 24 år å starte et eget klesmerke. Seks år senere, åpnet hun sin første butikk i Paris etterfulgt av en i Tokyo – de ble begge en umiddelbar suksess. I kolleksjonen vi har tatt inn på Bolina finner du alt fra romantiske kjoler, fargerike strikkeplagg og kåper med unike snitt.

vanessa bruno kjole bolina.no

“Vi på Bolina er fortapt i hennes magiske bruk av farger, samt følelsen av bohemian chic i møte med romantisk estetikk…”

Vanessa Bruno - Bolina.no
Vanessa Bruno - bolina.no

Vanessa Bruno sin muse er den urbane og uavhengige kvinnen, som både er bundet av det moderne men også en drømmende verden som tar inspirasjon fra 60- og 70-tallet. Hun klarer uanstrengt å kombinere flotte og hverdagslige snitt, med vakre couture detaljer.

Vi på Bolina er fortapt i hennes magiske bruk av farger, samt følelsen av bohemian chic i møte med romantisk estetikk. Klærne er utrolig behagelige med lette stoffer, og deilig kvalitet. Dette er garanterte favoritter til hverdagsgarderoben og som passer til alle sesonger.

Vanessa Bruno - Bolina.no

Se hele kolleksjonen her eller kom innom oss på Stabekk!

Vanessa Bruno - Bolina.no
Vanessa Bruno - Bolina.no

Shop her


Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å sette sammen favorittantrekket, enten til hverdag, jobb eller fest.

Følg gjerne vår egen klesprofil på instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.