home Meny close
menu Meny

Bolina Inspirasjon

Vårbrunsj og frokoststemining

Vi har dekket opp til lunsj, brunsj eller frokost med lyse tekstiler og morsomme detaljer. Med litt vårlig inspirasjon blir disse hyggestundene noe å se frem til i påsken.

Les mer

Vårbukettene som varer

Hanne og Cathrine, kjent som Bolina-søstrene, har satt sammen noen nye vårbuketter, og viser deg hvordan du kan lage like. Silkeblomstene fra Mr. Plant vil aldri visne og er utrolig naturtro.

Les mer

Innred med den mykeste lin

Interiørekspertene på Bolina sin evige favoritt innen tekstiler er italienske Society Limonta. Med et bredt utvalg linprodukter til både oppdekning, stuen og soverommet, samt de mykeste pledd er det ikke vanskelig å forstå hvorfor...

Les mer

Hytteferie

For flere av oss begynner vinterferien neste uke. Mange nordmenn er kjent som et hyttefolk, og vi rømmer opp til fjells med en gang sjansen byr seg. Få de beste interiørtipsene og ferietipsene fra oss i Bolina her!

Les mer

Serviser

Få en inspirerende oversikt over alle servisene vi har på Bolina. Perfekt hvis du ønsker deg noe nytt til kjøkkenet, til festen eller ønsker å titte litt før du kommer til vår butikk.

Les mer

Slik dekker du festbordet

Den mest klassiske borddekkingen til høytidene har hvit duk og hvite servietter, og hvordan unngår vi at det blir flatt og lite spennende?

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.