home Meny close
menu Meny

Håndsåpe | 300ml Invigorate

Como Shambhala

Varekode: 007948460100
Como Shambhala håndvask til daglig bruk. Invigorate serien kombinerer ecualyptus, geranium, lavendel og peppermynte. Fri for parabener, petrokjemi, kunstig duft og farge, og natrium laurbær sulfat. Naturlig design på emballasje som står i stil med produktene. 300 ML.
kr 249,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Como Shambhala er et velvære og sunnhetskonsept. Med flere spa hoteller rundt om i verden har como shambhala nå utviklet fantastiske naturlige produkter til kropp og sjel. Como Shambhala serien har vært i Bolina i en årrekke og vi forguder produktene!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Como Shambhala
Produkt Håndvask
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.