home Meny close
menu Meny

Klut Grå

Iris Hantverk

Varekode: 008417910100
Mørk grå klut i økologisk bomull fra Iris Handverk. Den økologiske bomullen er myk og behagelig mot huden, men pga hvordan kluten er strikket får man en følelse av at kluten skrubber av vann og skitt når man vasker seg. Kan brukes i dusjen eller på badet. Perfekt klut til å fjerne sminke og skitt fra ansiktet.
kr 119,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Økologisk bomull har en deilig mykhet over seg samtidig som den gir en peelingfølelse. Perfekt til daglig ansikt- og kroppsrengjøring på badet. Iris Hantverk er en liten bedrift i Sverige som startet med børsteproduksjon allerede på slutten av 1800-tallet. Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Iris Hantverk
Produkt Klut
Materiale Økologisk Bomull
Mål 30x30cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.