home Meny close
Meny

Jakke | Gabriel Beige

Isabel Marant Étoile

Varekode: 04914048
Vi kan ikke tenke oss noe mer perfekt til høsten enn denne herlige oversize jakken fra franske Isabel Marant Étoile. Den overdimensjonerte silhuetten blandet med et klassisk rutete mønster gjør denne til et absolutt must-have. Jakken er laget i myk ullblanding som i tillegg gjør den varm og god. Praktiske lommer i sidene og lukkes med knapper foran. De nøytrale fargene vil gå til alle antrekk og du kan lett bruke en tykk strikkegenser under denne.

Størrelse og passform
-Oversize passform
-Marant har franske størrelser, vi anbefaler å velge en størrelse opp fra din vanlige norske størrelse (er du en norsk 38 vil det tilsvare en fransk 40 osv.) Dette gjelder spesielt om du vil ha en tykkere genser etc. under jakken
-Janina på bildet er 168 cm høy og har på seg str. 36. Til vanlig bruker hun str. S/M.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Produkt Jakke
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 68% ull, 32% polyester
Passform Oversize
Vaskeanvisninger Kun rens
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.