home Meny close
Meny
Nyhet!

Jakke | Iaustey Ecru

Isabel Marant Étoile

Varekode: 05380165
Isabel Marant Étoile står for vårens kuleste jakke! Den retro-inspirerte stilen er tilbake for fullt, og samme med det fargefylte chevron-mønsteret. Laget i et avslappet snitt med krage, glidelås foran, og et stykke nederst som kan strammes inn med snøre. Fullført med praktiske lommer i sidene. Perfekt for å gjøre et enkelt antrekk med jeans helt rått!

Størrelse og passform: Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 38, til vanlig er hun en størrelse S/36. Isabel Marant Étoile opererer med franske størrelser, som betyr at en fransk størrelse 36 f.eks. er litt mindre enn en norsk/europeisk størrelse 36.

Materiale og vedlikehold:
• 100% bomull
• Rens
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.