home Meny close
Meny

Jakke | Palena Camel

Vanessa Bruno

Varekode: 04960052
Vi får ikke nok av teddy-jakker, og en av årets store favoritter hos oss er Palena-jakken fra Vanessa Bruno. Jakken er like myk som den ser ut, og helt uimotståelig når du først tar den på. Den har et perfekt oversize snitt med lange ermer. Kan lukkes med hekte øverst på siden eller brukes med det tynne, medfølgende beltet. Bruk med alt fra hettegenser til en pen bluse og kule bukser.

Størrelse og passform: Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. XS, til vanlig er hun en størrelse S/36.

Materiale: 100% polyester, for: 55% polyester, 45% viskose
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.