home Meny close
Meny

Jakke | Work Jacket Olive

Gramicci

Varekode: 04792380
Work-jakken fra Gramicci kan skryte av sitt holdbare materiale blandet med klassisk stil. Gramicci har vært eksperter på utendørsmarkedet i over 30 år, og vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare. Jakken har et minimalistisk design med to store lommer, krage og knappelukking. Det er også en praktisk innerlomme du kan ha mobilen i. Jakken oser av kvalitet og vil bli en favoritt til både vår og høst.

Lotta på bildet er 173 høy og bruker vanligvis str. S/M.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gramicci
Produkt Jakke
Leverandørnavn Gramicci
Materiale 100% Bomull
Passform Avslappet
Vaskeanvisninger Maskinvask
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.