home Meny close
Meny

Jeans | Nano Indigo Clair

Vanessa Bruno

Varekode: 04589098
Bootcut Nano-jeans med høy midje fra franske Vanessa Bruno. Lommene med knapper foran gjør denne jeansen ekstra kul. Den sitter perfekt på kroppen og lukkes med glidelås og knapp i front. Jeans i en klassisk blåfarge som denne går til alt, bruk med sneakers og strikkegenser eller kle den opp til fest med en fin topp og kule sko.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Produkt Jeans
Leverandørnavn Vanessa Bruno
Materiale Denim
Passform Tettsittende
Vaskeanvisninger Maskinvask
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.