home Meny close
menu Meny

Gulvlampe | Signal 4arm Børstet Stål

Jielde

Varekode: 007973550100
Disse kule lampene fra franske Jielde er som en designklassiker å regne! Skal du gå til anskaffelse av en klassisk lampe med tidløst utseende og lang levertid er dette et meget godt alternativ.
kr 5 425,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Lampene ble opprinnelig designet som arbeidslamper av franskmannen Jean-Louis Domecq på 50-tallet. Lampene skulle være enkle, robuste og artikulert for å tilpasse seg alle arbeidsstasjoner, og ha mulighet for å vries og vendes for å gi best mulig lys. Dette står fremdeles igjen som en av de unike egenskapene til de populære lampene. De er håndlaget og skapt slik at ledningene er støpt inn i armene og strømmen ledes fra arm til arm gjennom metallskivene som sitter mellom armene som ledd. I dag kommer lampene også som gulvlampe, vegglampe, bordlampe i utallige farger og finisher, og er like fin i stuen, på kjøkkenet, i gangen og på barnerommet så vel som en tradisjonell bord/arbeidslampe!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jielde
Produkt Lampe
Materiale Metall, med porselensinnfatning
Mål 30 x 30 x 30 x 30 cm x dia 10 cm, ledning ca 2 m
Detaljer Kan vri og vendes i alle retninger. Lysbryter på ledning. Max watt 40. Alle Jielde lampene har en egen etikett med et spesielt serienummer. Bryter: Ja

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.