home Meny close
Meny

Gulvlampe | Signal 4arm Sort Matt

Jielde

Varekode: 007973590100
Klassisk Signal gulvlampe i matt sort fra Jielde. Denne kule gulvlampen er som en designklassiker å regne! Skal du gå til anskaffelse av en klassisk lampe med tidløst utseende og lang levertid er dette et meget godt alternativ.
kr 4 542,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jielde
Produkt Lampe
Leverandørnavn Signal
Materiale Metall, med porselensinnfatning
Mål 30 x 30 x 30 x 30 cm x dia 10 cm, ledning ca 2 m
Frakt og levering Gratis frakt
Detaljer Kan vri og vendes i alle retninger. Lysbryter på ledning. Max watt 25. Alle Jielde lampene har en egen etikett med et spesielt serienummer. Bryter: Ja

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.