home Meny close
Meny

Kaffekapsler | No. 1 Powerful Dark Espresso

Sjöstrand Coffee Concept

Varekode: 041248800100
Espresso N°1 fra Sjöstrand er en sterk mørk espresso med smak av mørk sjokolade og en fyldig rik ettersmak. N°1 består av en blanding av mørkbrente Arabica bønner fra Peru, Mexico, Honduras og Indonesia. Perfekt til en espresso med futt i, latte og cappuccino. Intensitet 10/10.

En pakke inneholder 10 kapsler med 100% økologisk kaffe. Kapslene er biologisk nedbrytbare og kan kastes i matavfallet. Godt for ganen og godt for miljøet.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sjöstrand Coffee Concept
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.