home Meny close
Meny

Swoon Lounge Petit

Kampanje

Vi er inne i et nytt tiår, og hva er vel bedre enn å feire «The new roaring 20’s» med en ny lenestol fra favoritten Fredericia! Vi er så heldige å kunne tilby våre kunder en hyggelig pris på Fredericia sin drømmestol Swoon Lounge Petit - designet av den danske designduoen Space Copenhagen.

Swoon Lounge Petit er en nettere og hakket mer oppreist versjon av sin ikoniske forgjenger Swoon Lounge som ble lansert i 2016, og har et moderne og skulpturelt uttrykk. Baksiden, setet og armlenene til Lounge Petit former et perfekt skall, mens putene sørger for en fantastisk myk sittekomfort. Stolen inviterer til total avslapning med sitt åpne og imøtekommende design som passer perfekt inn i de fleste nordiske hjem, mens de gode og myke putene sørger for optimal ryggstøtte og sittekomfort.

Space Copenhagen ville designe en stol som fylte gapet mellom en lenestol og tradisjonelle spisestuestoler, og resultatet ble en skandinavisk designklassiker man vil få glede av i mange år fremover. Den allsidige stolen er perfekt i lesekroken, i stuen eller kontoret, og kommer polstret i diverse himmelske stoffer i den kjente Fredericia kvaliteten. De eksklusive stoffene understreker den lette formen til Swoon Lounge Petit og gir stolen karakter og ulike uttrykk. I tillegg til diverse stoffer kan du velge mellom base i oljet eik, såpet eik, valnøtt, sort stål og krom. Kom gjerne innom Bolina på Stabekk, hvor vi står klare med tekstilprøver og kan hjelpe deg med å designe din helt egen ‘drømme Swoon’, eller ring oss på 67 53 61 45 for en hyggelig prat. Kampanjen varer frem til 30/04/2020.
Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
per side
2

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.