home Meny close
Meny

Kiste | 42,5x65xH62cm Natur

Atmosphere

Varekode: 045373830100
Vintage-kiste fra franske Atmosphere. Denne flotte kisten er opprinnelig fra 1700-tallet i Kina, og ble brukt av handelsmenn til forskjellige varer på markedet. Kisten er laget av wutong-tre, som har sitt opphav i Asia. Importøren har vært kjent i en årrekke for deres fokus på kvalitet, autensitet og asiatiske objekter. Sjeldne skatter som denne er både et spennende samtaleemne og fantastisk interiør. Det rustikke utseende, robuste treverket, og detaljerte håndverket vil se flott ut blandet med både moderne og klassisk innredning. Perfekt til oppbevaring eller som et lite bord i gangen, på soverommet eller i stuen.

Detaljer
• Mål: 42.5 x 65 x H: 62 cm
• Materiale: Wutong

Hvis du vil komme å ta en titt på kisten står den utstilt i butikk.
På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den også hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 19 995,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Kiste
Leverandørnavn Atmosphere

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.