home Meny close
Meny

Kjevle | Marmor L28,5xDia2,5

Nicolas Vahé

Varekode: 048905930100
Denne fantastiske kjevelen fra Nicolas Vahé er et must-have for alle bakeentusiaster. Kjevlen er laget av marmor og har den fineste blandingen av hvite, lysegrå og brune toner. Formen på kjevlen gjør det behagelig og praktisk å jobbe med den når du for eksempel ruller ut en pizzadeig på bordet. Marmoren gir en foretrukket vekt som gjør det enda lettere å kjevle ut deigen tynn og jevn. Det flotte designet gjør også kjevlen til et dekorativt element på kjøkkenet.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Nicolas Vahé
Produkt Kjevle
Leverandørnavn Nicolas Vahe
Materiale Marmor
Mål L 28,5 x Dia 2,5 cm
Vaskeanvisninger Rengjør med en fuktig klut
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.