home Meny close
Meny

Kjole | Elen Jet Black

Fall Winter Spring Summer

Varekode: 04869004
Elen-skjortekjole fra norske FWSS. Kjolen har en unik med krage med to knapper som samles med en strikk. Laget av 100% sprø bomullspoplin, med asymmetriske sømdetaljer, skarpe skuldre, korte ermer og masse volum. Kjolen har også praktiske lommer i siden. Dette er den perfekte kjolen for både hverdag og fest, den er avslappet, men har unike detaljer som gjør at du vil elske den. Style med bare ben og pumps, eller ta på strømpebukser og et par boots for et kult casual-antrekk.

Størrelse og passform
-Normal i størrelsen, velg din vanlige størrelse
-Oversize passform
-Janina på bildet er 168 cm høy og slank med fine kurver. Til vanlig bruker hun størrelse S/M, her har hun på seg str. S
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fall Winter Spring Summer
Produkt Kjole
Leverandørnavn FWSS
Materiale 100% Bomull
Passform Avslappet
Vaskeanvisninger Vask vask kaldt i maskin med lignende farger
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.