home Meny close
Meny

Kjole | Maori Dress Ebene

Vanessa Bruno

Varekode: 03931565
Den søteste kjolen med rødt mønster fra Vanessa Bruno. Denne kan brukes både til hverdag og fest og passer fint med sneakers eller hæler. Kjolen har nedgående knapper og to brystlommer på hver sin side. Den har splitt i siden.

Kine på bildet er petit i kroppsbygningen og 167 cm høy. Hun har på seg str. 34 som er hennes normale størrelse.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Produkt Kjole
Leverandørnavn Vanessa Bruno
Materiale 100% silke
Vaskeanvisninger Rens
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.