home Meny close
Meny

Kjole | Marilyn Taupe

Vanessa Bruno

Varekode: 04035616
Knelang kjole i vasket militærgrønn med stort blomstermønster i sort og nydelige detaljer fra Vanessa Bruno. Kjolen har 3/4 lange, vide ermer og volangkant nederst. Underkjole følger med. Viskosen i kjolen gir den litt tyngde som gjør at den faller pent rundt kroppen. Bruk den til boots for en avslappet look eller til høye pumps for et mer elegant uttrykk.

Kine på bildet er 167 cm høy og nett i kroppen. Hun har på seg str. 34 som er hennes normale størrelse.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Design Vanessa Bruno
Produkt Kjole
Leverandørnavn Vanessa Bruno
Materiale 100% viskose
Passform Normal
Vaskeanvisninger Håndvask kald | Viskose kan krympe ved høy temperatur
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.