home Meny close
Meny

Kjole | Shimmering Flower Dress

Dorothee Schumacher

Varekode: 05357387
Liker du det lett, feminint og allsidig? Da vil du elske SHIMMERING FLOWER DRESS fra Dorothee Schumacher! Kjolen er laget i en blomstret silke- og polyamidblanding i et enkelt, flatterende og løsittende snitt. Volangene som pryder kjolen i halsen, på mansjettene og rundt kjolen har rå-kanter som gir den ekstra edge. Det følger med en separat underkjole i samme florale mønster som kan brukes alene på ekstra varme sommerdager.

Kjolen kan styles på utallige måter, sommer, høst og vinter. Bruk den med strømpebukse, boots og med en genser over. Ta på deg høye heler og en snerten veske så er du klar for fest eller skli elegant over i vårsesongen med bare legger sneakers og sandaler.

Størrelse og passform: Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 2 som tilsvarer en romslig str. S. Til vanlig bruker Ingvild str.36/ S.

Materiale og vedlikehold: 85% silke | 15% polyamid
• Renses
• Luft kjolen etter bruk for å freshe den opp og fjerne lukt.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Dorothee Schumacher
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.