home Meny close
Meny

Kjøpsbetingelser

Generelt

Alle produkter fra denne nettbutikken er solgt direkte fra Bolina AS – Org.nr 916171919
Gamle Drammensvei 38, 1369 Stabekk. Ta kontakt med oss på telefon 67 53 61 45 eller e-post kundeservice@bolina.no.

Kjøpsbetingelsene gjelder for salg av alle varer fra bolina.no.

Registrering

Når du handler på bolina.no kan du velge om du vil handle som gjest eller registrere deg på vår side.Dette kan gjøres under Min side eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig e-postadresse. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år. Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt i profilen. Adresseendring gjøres på Min side. Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering om ønskelig.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev. Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon om produkter på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel. Ring oss på tlf: 67536145 eller send oss en e-post: kundeservice@bolina.no

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkl mva. Ekskludert frakt. Vi reserverer oss for eventuelle prisforandringer.

Forbehold

Vi jobber hardt med å gjengi korrekte beskrivelser og spesifikasjoner av våre produkter. Farger og mål av produktet i bilde kan avvike noe fra virkeligheten. Bolina tar ikke ansvar for at bildene kan variere på ulike datamaskiner og skjermer. Ta kontakt med oss hvis du er usikker.

Personopplysninger

Bolina behandler persondata ifølge Lov og Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Klarna faktura 

Når du velger å kjøpe med Klarna faktura handler du trygt og enkelt på Bolina.no. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

  • Få varen hjem før du betaler
  • Betalingstid – alltid minst 14 dager
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
  • Du kan laste ned dine fakturaer på klarna.no
  • Mulighet for delbetaling **

Betalingsvilkår

Kredittiden er minst 14 dager fra fakturadato. Det kan, når det indikeres i kassen, tilbys en lengre kredittid på 30 dager fra fakturadato. Faktura sendes sammen med pakken du har bestilt fra Bolina. I henhold til avtalen med nettbutikken kan fakturaavgift tilkomme.

Hvis du ikke betaler fakturaen innen fristen vil det tilkommer et purregebyr på 67 kr, samt en forsinkelsesrente på 8,50%.  Ved fortsatt utelatt betaling sendes et inkassovarsel med nytt purregebyr fra Klarna. Kravet blir deretter sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning vil det bli gjort en kredittsjekk av deg. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Omvandling av faktura til fleksibel delbetaling

På din faktura kan du bli tilbudt å betale et lavere beløp i stedet for å betale hele fakturaen med en gang. Om du velger å betale et lavere beløp enn totalbeløpet, anses dette som en søknad om å endre fakturaen til fleksibel delbetaling (Klarna Konto). Du betaler da i egen takt, men minst 95 kr per måned. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5.000 kr. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5.000 kr, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kredittgrense fremgår også på avtalens førsteside. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor.

Ved et kjøp på f.eks. 5.000 kr tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 %. Prisen på kredittkjøpet blir da 6.156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over et år.

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

* Gjelder bare forbrukerkjøp og gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. flyreiser, evenement og spesialtilpassede varer.

** Mulighet for delbetaling tilbys bare privatpersoner.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.