home Meny close
Meny

Knaggrekke | Column Coat

Kristina Dam Studio

Varekode: 045951340100
Column er en funksjonell og skulpturell knaggrekke fra danske Kristina Dam Studio som tilfører en særegen og moderne touch til hjemmet. Laget av solid matt eik med fire knagger for oppheng.

Den nette størrelsen gjør at knaggrekken kan plasseres nesten overalt, fra gangen til soverommet, kjøkkenet eller soverommet. Trenger du ekstra oppheng kan man enkelt plassere fler ved siden av hverandre.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kristina Dam Studio
Produkt Knaggrekke
Leverandørnavn Kristina Dam Studio
Varenummer 127-300-000
Materiale Eik
Mål L: 20 cm | B: 5,5 cm | H: 18 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.