home Meny close
Meny

Knaggrekke | Hang It All White/Pine

Vitra

Varekode: 047555570100
Hang It All knaggrekke fra Vitra, designet av Charles & Ray Eames i 1953. Det gjenkjennelige designet ble først lansert i en fargerik versjon, og har i senere tid blitt oppdatert med nye fargetoner.

Knaggrekken har et lekent og uhøytidelig uttrykk som passer like bra inn på barnerommet som i gangen. Utført i hvit, laget av furu og stål.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Vitra er et sveitsisk selskap som har lang fartstid i interiør og møbelbransjen. Det er få merker som har gjort seg like bemerket, og kan skilte med designklassikere som Eames stolen, Panton stol, Hang It knaggrekke også mer i sin portefølje. Vitra jobber med de største designerne verden over, og produserer møbler og tilbehør som skiller seg ut uten å prøve for hardt.Vi gleder oss over å kunne tilby Bolina kundene våre favoritter fra merket!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Produkt Knaggrekke
Leverandørnavn Vitra
Varenummer 20119106
Materiale Furu, stål
Mål B: 50, 5 cm | H: 37 cm
Vaskeanvisninger Tørk over støv med fuktig klut
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.