home Meny close
Meny

Knaggrekke | Hang It All Chocolate

Vitra

Varekode: 049143670100
Knaggrekken "Hang it all" er en klassiker designet av Charles og Ray Eames. Med sine ikoniske trekuler er 'Hang it all' et muntert alternativ til konvensjonelle opphengssystemer, som passer på alt fra barnerommet til veggen i gangen.

Knaggrekken består av en belagt stålramme og kuler laget av valnøtt-tre. De 14 trekulene i forskjellige størrelser passer til en god mengde klær og tilbehør. Knaggrekken vil tilføre personlighet og det lille ekstra til rommet du velger å henge den i.

Ray og Charles Eames var et amerikansk par og designduo, hvis navn er kjent for alle som har interesse for moderne design. I 1946 stilte paret ut sitt arbeid på MoMA, og i 1948 begynte Herman Miller å produsere designene deres. I 1949 ble det berømte Eames-huset bygget i California - foruten et hjem var huset også en plass for utstillinger til mange av datidens mest prominente designere. Paret har ofte blitt kalt de mest innflytelsesrike designere av det tjuende århundre.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Design Ray og Charles Eames
Produkt Knaggrekke
Leverandørnavn Vitra
Materiale Stål, tre
Mål B: 50,5 cm | Dybde: 17 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.