home Meny close
Meny

Krus | Peneda D8x7,5cm Ivory

Scapa Home

Varekode: 046738990100
Kopp fra Scapa Home, håndlaget i Spania. Koppen er en del av Peneda-kolleksjonen, fantastisk og holdbart servise laget av steingods lakkert i hvitt med rustikke detaljer. Perfekt til kaffe og te. Koppen er også perfekt som dekorasjon på kjøkkenet, kanskje med noen nøtter eller annen snacks i. I tillegg er koppen ildfast og kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Scapa Home
Produkt Kopp
Leverandørnavn Scapa Home
Materiale Steingods
Mål Dia: 8 | H: 7.5 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.