home Meny close
Meny

Kopp | Vakuum 0,35L m/Lokk Black

Miir

Varekode: 043371040100
Tumbler-kopp pulverlakkert i sort fra Miir. Koppen er enkel å ha med på reise og passer komfortabelt i koppholder og til din daglige rutine. Laget i rustfritt stål som ikke avgir noe ettersmak eller smak av metall. Perfekt til både kaffe og kalde drikker, vakuumisoleringen holder drikken varm eller kald lenger. Lokket forhindrer at koppen lekker og er lett å drikke av. Perfekt til deg som er på farten eller liker å ha med drikke hjemmefra. Holder til 3.5 dl.

Miir lager førsteklasses produkter i rustfritt stål til kaffe, øl, vin og mat, som alle avhenger av tre ting: vann, jord og forholdet mennesker har til begge. Miir setter av en del av inntektene fra hvert produkt til disse tre kritiske elementene og finansierer prosjekter med fokus på rent vann, et sunt miljø og et sterkt samfunn.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Miir
Produkt Kopp
Leverandørnavn Miir
Materiale Rustfritt stål
Mål H: 14.6 cm | Dia: 8.25 cm | Volum: 3.5 dl
Vaskeanvisninger Oppvaskmaskin
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.