home Meny close
Meny

Krakk | Paul

Maomi

Varekode: 051578120100
Paul er en unik krakk av eik fra Maomi. Krakken er håndlaget av eik fra et et privat skogsområde i Polen. For hver krakk må det velges ut et passende tre som deretter blir hugget, avbarket og pusset for hånd. Det naturlige materiale gjør at alle krakkene er one-of-a-kind og noe helt for seg selv. Krakken er ikke behandlet med olje. Du kan bruke Paul som både krakk, sidebord og nattbord. Uansett bruksområde vil denne gi noe særegent og personlig til innredningen din.

Detaljer
• Mål: høyde 45 cm, Ø 30 cm
• Materiale: eik
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Maomi
Frakt og levering Frakt (+499 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.