home Meny close
Meny

Krakk | Round Stool High Natural Raw Kina

Snowdrops Copenhagen

Varekode: 047019730100
Vintage krakk i naturlig almetre, en type løvtre. Krakken har et rått og ubehandlet uttrykk som passer perfekt på badet, i gangen eller på soverommet for eksempel. Vi bare elsker det rå uttrykket man får med særegne vintage møbler, og denne krakken er et godt eksempel på hvorfor!

Den er like fin år etter år, vi syns det bare er ekstra sjarmerende når den får merker etter mange års bruk.

OBS: Hvert produkt er vintage og unikt og mål/utseende og patina vil derfor variere. Dette krakken måler 30 cm i diameter og 50 cm i høyden.
kr 2 299,-
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Snowdrops Copenhagen
Produkt Krakk
Leverandørnavn Snowdrops Copenhagen
Varenummer 108046
Materiale Almetre
Mål Dia: 30 cm | H: 50 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.