home Meny close
Meny

Krakk | Rund Nr17 dia29 h43cm Vintage

Snowdrops Copenhagen

Varekode: 053945340100
Vintage-krakk av almetre fra danske Snowdrops Copenhagen. Krakken passer perfekt i gangen eller som sitteplass rundt et bord. Vi elsker det rå og rustikke uttrykket man får av krakkene fra Snowdrops, som bare blir finere med årene. Hver krakk er vintage og unik. Like kul å blande inn med både moderne og lignende interiør.

Detaljer
• Mål: H: 43 cm
• Materiale: tre
kr 1 999,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Snowdrops Copenhagen

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.