home Meny close
Meny

Krukke | Bonbonniere m/Lokk H12cm Champagne

Helle Mardahl

Varekode: 040386550100
Eksklusiv håndlaget krukke fra Helle Mardahl. krukken har lokk og er i en beige champagne tone. Laget av håndblåst glass i Danmark. Designet er inspirert av organiske former i samspill med materialet og ser levende og naturlig ut. Krukken kan brukes til dekorasjon, oppbevaring av små gjenstander, eller til krydder på kjøkkenet. Også fin som en liten vase til planter eller tørkede blomster. Hver krukke er unik, og kan derfor variere litt i utseende fra bildet. Vasene fra Helle Mardahl er små, unike kunstverk med evig levetid. Et perfekt samleobjekt som kan gå i arv i generasjoner.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Helle Mardahl
Produkt Krukke
Leverandørnavn Helle Mardahl
Materiale Glass
Mål H: 12 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.