home Meny close
Meny

Kurv | 17x29xH24,5cm Brun

Atmosphere

Varekode: 045383470100
Vintage-kurv fra franske Atmosphere, kjent for deres fokus på kvalitet, autensitet og asiatiske objekter. Kurven er fra Kina og ble opprinnelig brukt til å frakte te i på 1800-tallet da den ble laget. Det flotte utseende kommer av det håndflettede materiale i en fantastisk bruntone. Idag er kurven en vakker vintage-gjenstand som kan brukes til dekorasjon hjemme i stuen, gangen, soverommet eller på veggen. Også veldig fin til oppbevaring av f.eks strikketøy og små håndklær.

Detaljer
• Mål: 17 cm x 29 cm x H: 24,5 cm
• Materiale: Fletteverk

På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 2 995,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Kurv
Leverandørnavn Atmosphere

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.