home Meny close
Meny

Kurv | 19x31xH26cm Brun

Atmosphere

Varekode: 045375290100
Vintage-kurv fra franske Atmosphere, kjent for deres fokus på kvalitet, autensitet og asiatiske objekter. Kurven er fra Kina og ble opprinnelig brukt til å frakte te i på 1800-tallet da den ble laget. Det flotte utseende kommer av det håndflettede materiale i en fantastisk bruntone. Idag er kurven en vakker vintage-gjenstand som kan brukes til dekorasjon hjemme i stuen, gangen, soverommet eller på veggen. Også veldig fin til oppbevaring av f.eks strikketøy og små håndklær.

På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 2 995,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Kurv
Leverandørnavn Atmosphere
Materiale Fletteverk
Mål 19 x 31 x H: 26 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.