home Meny close
Meny
Nyhet!

Kurv | m/Håndtak S Jute 25x35xH28cm

The Dharma Door

Varekode: 051989900100
Rektangulær kurv av jute med håndtak fra The Dharma Door. Den flettede kurven gir en pen løsning til oppbevaring av magasiner, strikketøy, puter, pledd og andre ting du vil ha lett tilgjengelig. Håndtakene gjør den lett å flytte rundt akkurat dit du ønsker den. Utrolig praktisk, allsidig og en nydelig måte å løse oppbevaring i stuen, på badet og soverommet.

Kurven er laget av kvinner i Bangladesh, som får rettferdig betalt for sitt arbeid.

Detaljer
• Mål: 35 x 25 x h 28
• Materiale: Jute
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke The Dharma Door
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.